+31 76 - 5331331

Glasvezel Watergang

In Watergang zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Watergang beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Watergang die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. Met de groeiende vraag naar bandbreedte is Zakelijk Glasvezel een perfecte keuze met snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s Uw downloadsnelheid is niet alleen hoog, uw uploadsnelheid is bij glasvezel gelijk aan uw downloadsnelheid. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Zakelijk Glasvezel Levertijd in Watergang

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Watergang een hoop kijken. Zo bestaat dit proces uit zowat 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd remmende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.