+31 76 - 5331331

Glasvezel Maaldrift in Wassenaar

Op het bedrijventerrein Maaldrift in Wassenaar is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u 24 / 7 in verbinding staat met het internet, dan biedt een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een uitkomst. Door te kiezen voor redundantie heeft u zekerheid over de uptime. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografisch gescheiden netwerk van verschillende internetproviders. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook aansluit bij uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende varianten van redundantie en of deze aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Maaldrift

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Maaldrift zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Deze tarieven worden voornamelijk bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten vallen aantrekkelijker uit wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het landelijke glasvezelnetwerk. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie kunt u een Postcodecheck uitvoeren.