+31 76 - 5331331

Glasvezel Van Hallstraat in Wassenaar

Op het bedrijventerrein aan de Van Hallstraat in Wassenaar is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding kent standaard een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad kunnen verschillende diensten en services worden gestapeld. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw. Hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan IP Visie deze capaciteit voor u verhogen tot maximaal 10 Gbit/s.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Van Hallstraat

Voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er simpelweg veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Van Hallstraat. Een oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, bouwvak en meer...