+31 76 - 5331331

Glasvezel Wassenaar

In Wassenaar zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het zakelijk glasvezel netwerk van KPN.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Wassenaar die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

De kosten voor een glasvezel aansluiting in Wassenaar zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Voordelen van een glasvezelverbinding

Aan een glasvezelverbinding zitten een hoop voordelen, voornamelijk voor bedrijven. Met de groeiende vraag naar bandbreedte is Zakelijk Glasvezel een perfecte keuze met snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen verbonden.

Zakelijk Glasvezel Levertijd in Wassenaar

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelaansluiting. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Wassenaar. Zo bestaat dit proces uit zowat 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd vertragende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.