Glasvezel Wassenaar

In Wassenaar zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Wassenaar beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal in Wassenaar tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

Aan een glasvezelverbinding zitten een hoop voordelen, voornamelijk voor bedrijven. Met de groeiende vraag naar bandbreedte is Zakelijk Glasvezel een perfecte keuze met snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen verbonden.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Wassenaar die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Maaldrift en aan de van Hallstraat.