+31 76 - 5331331

Glasvezel Maasoever in Waspik

Op het bedrijventerrein Maasoever in Waspik is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezel aanvragen in Maasoever

Bij de aanvraag van op het bedrijventerrein Maasoever komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast de vereiste bedrijfsgegevens en locatiegegevens dienen wij een aantal zaken van u te ontvangen. U zult een keuze moeten maken in de gewenste diensten die u wilt afnemen, en of u gebruik wilt maken van een managed of unmanaged router. In de aanvraag voor Zakelijk glasvezel kunt u ook opgeven of u gebruik wilt maken van extra (vaste) IP-adressen, mocht deze behoefte bij uw bedrijf aanwezig zijn. Neem contact op met een van onze consultants om Zakelijk glasvezel te bestellen of voer een Postcodecheck uit om direct een prijsopgave te ontvangen voor uw bedrijf op bedrijventerrein Maasoever.

Zakelijk glasvezel is toekomstvast

Standaard wordt Zakelijk glasvezel geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Hiermee beschikt uw bedrijf voor zowel diensten als qua capaciteit over een vrijwel oneindig groeipad. Ontwikkelingen op het gebied van internet volgen elkaar hedendaags snel op. Met Zakelijk glasvezel is uw bedrijf klaar voor alle toekomstige ontwikkelingen doordat u beschikt over voldoende capaciteit voor de diensten die u nu gebruikt, maar ook voor de diensten die u later wilt gaan gebruiken.

Wanneer een capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende is voor uw bedrijf, kan IP Visie tegen meerprijs de capaciteit vertienvoudigen tot 10 Gbit/s.