Glasvezel Waspik

In Waspik zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Waspik beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, zodat bedrijven op individuele basis kunnen worden aangesloten als zij dat wensen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Waspik die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Maasoever.

Zakelijk Glasvezel in Waspik bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) vragen. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Ook kunt u aangeven dat u extra (vaste) IP-adressen wenst te ontvangen. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt gebruiken. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van een glasvezelverbinding, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.

Extra zekerheid voor uw verbinding

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook de geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.