Glasvezel Lage Weide in Warnsveld

Op het bedrijventerrein Lage Weide in Warnsveld is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Voordelen van een glasvezelverbinding

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. Met Zakelijk Glasvezel bent u verzekerd van een snelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag). Uw downloadsnelheid is niet alleen hoog, uw uploadsnelheid is bij glasvezel gelijk aan uw downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van een glasvezelverbinding is dat het mogelijk is over de verbinding meerdere diensten te leveren. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen verbonden.

Levertijd Zakelijk Glasvezel in Lage Weide

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelaansluiting. In Lage Weide komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelverbinding te realiseren. De oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene oplevertijd remmende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.

Voordelen van een glasvezelverbinding

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Op glasvezel kunnen zeer hoge internetsnelheden gehaald worden, 1.000 Mbit/s of zelfs hoger op aanvraag. Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Een van de belangrijkste voordelen van een glasvezelverbinding is dat het mogelijk is over de verbinding meerdere diensten te leveren. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit zijn er aan Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen verbonden.

Aanvragen Zakelijk Glasvezel in Lage Weide

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. Ook zult u de aanvullende diensten die u op uw verbinding wilt afnemen moeten opgeven. Ook kunt u aangeven dat u extra (vaste) IP-adressen wilt. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt bestellen. Voor uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Doe de Glasvezel postcodecheck