+31 76 - 5331331

Glasvezel Veerpolder in Warmond

Op het bedrijventerrein Veerpolder in Warmond is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Veerpolder

De levertijd voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Veerpolder komt een hoop kijken. Zo is het opleveringsproces uitgewerkt in circa 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van vergunningen bij de gemeente en meer...

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een betrouwbare en veilige manier te bellen via uw glasvezelverbinding. Hierbij worden data en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden voorzien van een SIP Trunk om gebruik te kunnen maken van VoIP. Wanneer u niet in het bezit bent van een eigen telefooncentrale, dan is er de mogelijkheid om met Hosted Telefonie deze functionaliteiten te huren.