Glasvezel Warmond

In Warmond zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Warmond beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor vrijwel overal snelle internet verbindingen te realiseren zijn tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Veerpolder

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Warmond die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Veerpolder.

Bellen over uw glasvezel verbinding

Wanneer u beschikt over een glasvezel aansluiting is het niet alleen mogelijk om een snelle internet verbinding te realiseren, maar u kunt ook gebruik maken van de glasvezel aansluiting om te bellen met behulp van VoIP.

Voordelen Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent veel voordelen. Naast het feit dat de upload- en downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn beschikt u met een capaciteit van 1 Gbit/s over een nagenoeg oneindig groeipad en kunt u uw pakket aan diensten zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Enkele voordelen:

  • Alle diensten over één verbinding: Met glasvezel kunt u tot maximaal 1Gbit/s aan diensten afnemen op de glasvezel access.
  • Upload gelijk aan download: Uploadsnelheid wordt steeds belangrijker door het toenemende aantal clouddiensten waarvan gebruik wordt gemaakt. Glasvezelverbindingen zijn altijd symmetrisch, dit houdt in dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid.
  • Zeer betrouwbaar: Glasvezel is met een uptime van 99,9% zeer betrouwbaar. Door de hoge uptime bent u verzekerd van nagenoeg continue (online) bereikbaarheid.
  • Met het oog op de toekomst: Met een glasvezelverbinding bent u klaar voor interne en externe toekomstige ontwikkelingen, op het gebied van zowel bandbreedte als diensten.