+31 76 - 5331331

Glasvezel Warmenhuizen

In Warmenhuizen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Warmenhuizen beschikt nog niet over een eigen glasvezel ring, maar bedrijven kunnen op individuele basis gewoon worden aangesloten. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Warmenhuizen die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen in Warmenhuizen

Om kosten te besparen is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij. Alle deelnemende partijen dienen hiervoor echter wel gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Er zal een partij worden aangesteld als hoofdcontractant en verantwoordelijk voor de glasvezel access zijn. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd om zo de privacty te kunnen waarborgen.

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u twee of meer bedrijfsvestigingen aan elkaar doet koppelen met Zakelijk Glasvezel, dan creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van bedrijfsvestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er voor een IP-VPN worden gekozen voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet, bedrijfsvestigingen te koppelen. Naast alleen vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppelin op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden zo een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw serverapparatuur in het datacenter.


Postcode 1749