Glasvezel Wapenveld

In Wapenveld zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Wapenveld beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Wapenveld

Wapenveld beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Vanaf de centrale aan de H.C. van de Houven van Oordtstraat vertrekken diverse glasvezelkabels naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. Hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal in Wapenveld beschikken over goede breedbandvoorzieningen.

Bedrijventerreinen in Wapenveld

Wapenveld heeft twee bedrijventerreinen waarop voor bedrijven mogelijkheden zijn om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijke glasvezelverbindingen kennen een modulaire- en schaalbare opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding.

Industrieterrein Wapenveld-Noord

Industrieterrein Wapenveld-Noord beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden.

Industrieterrein Wapenveld-Zuid

Voor bedrijven die op industrieterrein Wapenveld-Zuid gevestigd zijn is het ook mogelijk om van Zakelijk Glasvezel gebruik te maken om zo over goede breedbandvoorzieningen te beschikken.

Glasvezelverbinding in Wapenveld aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u nodig. Ook zult u de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook aangeven bij de aanvraag. Er wordt u ook gevraagd naar uw voorkeur voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Glasvezel verbinding delen in Wapenveld

Indien u met meerdere deelnemers in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Beide (of meerdere) partijen dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een enkele deelnemer (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door aan de overige partijen. Elke deelnemer kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.