+31 76 - 5331331

Glasvezel Wanroij

In Wanroij zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Wanroij beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Wanroij die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Molenveld.

Diensten over Zakelijk Glasvezel in Wanroij

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Cloud-telefonie en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.

Telefoneren via uw glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Over een enkele verbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Wanneer u doet telefoneren via een glasvezelverbinding, dan wordt hiervoor gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP). Er zijn bij IP Visie een tweetal VoIP diensten beschikbaar waaruit u een keuze kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie op het IP-netwerk aan te sluiten met behulp van een SIP Trunk. Wanneer u niet over een eigen telefooncentrale beschikt, dan is er ook de mogelijkheid om alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.