+31 76 - 5331331

Glasvezel Nudepark in Wageningen

Op het bedrijventerrein Nudepark in Wageningen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uw zakelijke glasvezelaansluiting verhuizen

Bij een bedrijfsverhuizing heeft veel zaken om rekening mee te houden. Een van deze zaken is het verhuizen van uw zakelijke glasvezelaansluiting. Zo is een glasvezelverbinding, na realisatie, onlosmakelijk verbonden met het bedrijfspand. Voor uw nieuwe bedrijfslocatie dient u dus een nieuwe glasvezelaansluiting aan te vragen. Uiteraard kunnen de diensten waarvan u gebruik maakt wel gewoon worden verhuisd. Om vervelende en kostbare verassingen te voorkomen, raadt IP Visie u aan om minimaal 4 maanden van tevoren uw verhuizing door te geven. Dit vanwege het feit dat het aanleggen van een nieuwe glasvezelverbinding 3 tot 4 maanden in beslag neemt. Daarnaast kunt u zich het beste in een zo vroeg mogelijk stadium u laten informeren naar de beschikbare mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel op uw nieuwe bedrijfslocatie. Om de verhuizing van uw glasvezelverbinding te starten, kunt u contact opnemen met onze consultants.

Deel uw zakelijke glasvezelverbinding op Nudepark

Indien u met meerdere deelnemers in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Beide (of meerdere) deelnemers dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een van de deelnemers moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezel-access doorrekent naar de overige partijen. Elke partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij iedere partij individueel gefactureerd worden. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.