+31 76 - 5331331

Glasvezel Business en Science Park in Wageningen

Op het Business en Science Park in Wageningen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Business en Science Park

Zakelijk Glasvezel in Business en Science Park kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezeltarieven per locatie. tarieven die gelden voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. De aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Om uitsluitsel te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Business en Science Park, dient u een Glasvezel Postcodecheck uit te voeren.

Glasvezel in Business en Science Park bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) vragen. Ook zult u de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst dan kunt dit ook bij de aanvraag melden. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt gebruiken. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.