+31 76 - 5331331

Glasvezel Wageningen

In Wageningen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Wageningen beschikt over een eigen glasvezel ring, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities kunnen worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Wageningen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Wageningen

De glasvezeltarieven in Wageningen zijn uniek per locatie. De afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. Wanner het makkelijker is om uw pand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige kosten zullen zijn. Geïnteresseerd in de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Wageningen? Doe de glasvezel postcodecheck voor uitsluitsel.

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Op die groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om over dezelfde verbinding meerdere diensten af te nemen. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uitbreiden naar 10 Gbit/s.