Glasvezel Wageningen

In Wageningen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Wageningen beschikt over een eigen glasvezel ring, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Wageningen

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Wageningen, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Nudepark
  • Rijnhaven
  • Business en Science Park

Overige bedrijfslocaties in Wageningen

Naast de bovenstaande bedrijventerreinen zijn er op andere bedrijfslocaties in Wageningen ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die in het havengebied of op de Wageningen Campus zijn gevestigd kunnen ook op het glasvezelnetwerk aangesloten worden.

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Op die groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om over dezelfde verbinding meerdere diensten af te nemen. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uitbreiden naar 10 Gbit/s.