+31 76 - 5331331

Glasvezel Thijssenweg in Wagenberg

Op het bedrijventerrein Thijssenweg in Wagenberg is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud wordt zo veel aangenamer omdat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur.

Glasvezeltarieven op Thijssenweg

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op de Thijssenweg zijn afhankelijk van de locatie van uw bedrijfspand. Dit geldt voor voor zowel de eenmalige aansluitkosten als voor de maandelijkse abonnementskosten. De eenmalige aansluitkosten worden voor het grootste deel bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Hoe gemakkelijker uw pand aan te sluiten is op de infrastructuur, des te aantrekkelijker deze kosten voor u zullen uitvallen. Maak gebruik van onze Glasvezel Postcodecheck om inzicht te krijgen in de geldende tarieven voor uw locatie op de Thijssenweg.