Glasvezel Wagenberg

In Wagenberg zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Wagenberg beschikt over een eigen glasvezelring, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Wagenberg die gevestigd zijn op bedrijventerrein aan de Thijssenweg.

Glasvezel in Wagenberg bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult u uw bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunt u ook aanvragen. Er wordt u ook gevraagd naar uw voorkeur voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Wagenberg

Voor een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. In Wagenberg komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelaansluiting te realiseren. De oplevering is uitgewerkt in zowat 20 deelprocessen met verscheidene levertijd remmende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.