+31 76 - 5331331

Glasvezel Wagenberg

In Wagenberg zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Wagenberg beschikt over een eigen glasvezel ring, waardoor bedrijven kunnen worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Wagenberg die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Glasvezel in Wagenberg bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult u uw bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunt u ook aanvragen. Er wordt u ook gevraagd naar uw voorkeur voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Wagenberg

Voor een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. In Wagenberg komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelaansluiting te realiseren. De oplevering is uitgewerkt in zowat 20 deelprocessen met verscheidene levertijd remmende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.