+31 76 - 5331331

Glasvezel Zuid in Waddinxveen

Op het bedrijventerrein Zuid in Waddinxveen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd glasvezel in Zuid

Voor een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit doordat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Zuid. De oplevering is opgedeeld in zowat 20 deelprocessen en kent verschillende levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel beschikt over een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Aan de hand van dit enorme groeipad kunt u verschillende diensten stapelen. Doordat Zakelijk Glasvezel modulair en schaalbaar van opbouw is kunt u meerdere diensten afnemen over dezelfde breedbandverbinding. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s niet aan de behoeften van uw organisatie? Dan kunt u op aanvraag en tegen meerprijs deze capaciteit laten uitbreiden tot maximaal 10 Gbit/s!