+31 76 - 5331331

Glasvezel Noordkade in Waddinxveen

Op het bedrijventerrein Noordkade in Waddinxveen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Noordkade

Het is mogelijk om een zakelijke glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te kunnen besparen op de kosten. Een vereiste hiervoor is dat alle partijen die deelnemen aan deze constructie gevestigd zijn in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen dient aangesteld te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en voor het betalen van de eenmalige- / maandelijkse kosten. Gebruikelijk hierbij is dat deze kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Alle partijen kunnen hun gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, hiervoor worden zij individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten zijn afgeschermd en zijn niet zichtbaar voor de overige partijen.

Bandbreedte en Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent standaard een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan naar eigen inzicht worden gevuld met verschillende diensten en services. Glasvezelverbindingen zijn modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten over slechts één verbinding af te nemen. Wanneer de standaardcapaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om tegen meerprijs uw capaciteit naar 10 Gbit/s uit te breiden.