+31 76 - 5331331

Glasvezel Distripark Doelwijk in Waddinxveen

Op het Distripark Doelwijk (direct gelegen aan de A12) in Waddinxveen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een zakelijke glasvezelverbinding de dienst Zakelijk Internet geleverd. Het is helaas zonder Zakelijk Internet niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende diensten. Denk hierbij aan diensten als VoIP Bellen, Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die over een glasvezelverbinding afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Distripark Doelwijk

De glasvezeltarieven op Distripark Doelwijk zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. De tarieven die gelden voor uw bedrijfslocatie zijn gebonden aan de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden kunt u een Postcodecheck uitvoeren.