+31 76 - 5331331

Glasvezel Coenecoop in Waddinxveen

Op het bedrijventerrein Coenecoop in Waddinxveen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Zowel data als telefonie worden hierbij gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Hierbij heeft u de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is het ook mogelijk om alle functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Coenecoop

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er nogal veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding op bedrijventerrein Coenecoop. Zo is het opleveringsproces uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan factoren als de bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, vorst, tekort aan capaciteit in de grond en meer...