Glasvezel Waddinxveen

In Waddinxveen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Waddinxveen beschikt over een zeer uitgebreide digitale infrastructuur waardoor vrijwel overal in de gemeente tegen gunstige condities een glasvezel aansluiting kan worden gerealiseerd.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen Waddinxveen

Waddinxveen beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Zakelijk Glasvezel biedt vele voordelen voor bedrijven. Naast razendsnel internet is het met Zakelijk Glasvezel ook mogelijk om meerdere diensten af te nemen over slechts één verbinding.

Distripark Doelwijk

Het Distripark Doelwijk beschikt over een oppervlakte van 100 hectare en is direct aan de autosnelweg A12 gelegen. Op het bedrijvenpark zijn voornamelijk bedrijven gevestigd die actief zijn in de transport en-/of logistieke sector. Op Distripark Doelwijk vindt momenteel door Vereniging Bedrijvenpark Doelwijk een inventarisatie plaats voor de interesse van een eigen glasvezelnetwerk op het bedrijvenpark. Bij de aanleg van een glasvezelnetwerk kunnen alle bedrijven beschikken over een toekomstvast groeipad. Bedrijven die op Distripark Doelwijk zijn gevestigd hebben al de mogelijkheid om op inviduele basis een glasvezelaansluiting op het bedrijvenpark te realiseren.

Coenecoop

Bedrijventerrein Coenecoop heeft een oppervlakte van 55 hectare en kent een uitstekende bereikbaarheid via de autosnelwegen A12 en A20. Bedrijventerrein Coenecoop beschikt al sinds 2008 over een eigen glasvezelnetwerk, waardoor alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn de mogelijkheid hebben om eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een razendsnelle glasvezelaansluiting.

Overige bedrijvenlocaties in Waddinxveen

Naast de grootste bedrijventerreinen zijn er ook op diverse andere bedrijvenlocaties in Waddinxveen mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Bedrijven die op Kouwe Hoek, Noordkade en Zuid gevestigd zijn kunnen ook worden aangesloten op het glasvezelnetwerk.