Glasvezel Waddinxveen

In Waddinxveen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Waddinxveen beschikt over een zeer uitgebreide digitale infrastructuur waardoor vrijwel overal in de gemeente tegen gunstige condities een glasvezel aansluiting kan worden gerealiseerd.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Waddinxveen

Speciale glasvezel mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Waddinxveen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Distripark Doelwijk
  • Coenecoop

Distripark Doelwijk

Distripark Doelwijk beschikt over uitstekende mogelijkheden voor snel internet. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen daarvan profiteren.

Coenecoop

Bedrijventerrein Coenecoop beschikt al sinds 2008 over een eigen glasvezelnetwerk, waardoor alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn de mogelijkheid hebben om eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een razendsnelle glasvezelaansluiting.

Overige bedrijvenlocaties in Waddinxveen

Naast de grootste bedrijventerreinen zijn er ook op diverse andere bedrijvenlocaties in Waddinxveen mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Bedrijven die op Kouwe Hoek, Noordkade en Zuid gevestigd zijn kunnen ook worden aangesloten op het glasvezelnetwerk.

Altijd online

Wanneer internet van groot belang is voor uw organisatie, dan heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding.

Op deze manier bent u verzekerd dat uw bedrijf altijd online is. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van een verbinding bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk of door gebruik te maken van een straalzender of 4G backup.

IP Visie levert redundantie op basis van een dual homed oplossing in combinatie met BGP. Bij uitval van de primaire verbinding zal de secundaire verbinding het automatisch overnemen met behoud van dezelfde IP adressen.

Dit zorgt er voor dat u geen configuratie werkzaamheden hoeft uit te voeren bij een uitval van een van de verbindingen.