+31 76 - 5331331

Glasvezel De Groet in Waarland

Op het bedrijventerrein de Groet in Waarland is het voor ondernemers mogelijk om met hun pand aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen met VoIP over uw zakelijke glasvezelverbinding

Bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding biedt een betrouwbare en veilige manier van telefoneren. Over de glasvezelverbinding worden dan data (internet) en telefonie gescheiden geleverd over dezelfde breedbandverbinding. IP Visie biedt u hierbij een keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Zo kunt u uw huidige telefooncentrale inzetten met een SIP-trunk om te kunnen genieten van de voordelen van IP. Bent u niet in het bezit van een eigen telefooncentrale? Dan kunt u deze functionaliteit huren met Hosted Telefonie.

Redundante verbinding

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor een Redundant uitgevoerde verbinding. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografische gescheiden netwerk van verschillende providers. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.