+31 76 - 5331331

Glasvezel Waarland

In Waarland zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Waarland beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Waarland die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding in Waarland bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal bedrijfs- en locatiegegevens vragen. Ook zult u de aanvullende diensten die u op uw verbinding wilt afnemen moeten opgeven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst dan kunt dit ook bij de aanvraag melden. Er wordt u ook gevraagd naar uw voorkeur voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van Zakelijk Glasvezel, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.

Levertijd in Waarland

Bij een nieuwe aansluiting bedraagt de levertijd van Zakelijk Glasvezel 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Waarland een hoop kijken. Zo bestaat dit proces uit ruwweg 20 deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd remmende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.