Glasvezel Slimwei in Waardenburg

Het bedrijventerrein Slimwei in Waardenburg beschikt over een eigen glasvezelnetwerk, daardoor kunnen bedrijven tegen standaard tarieven aangesloten worden. De maandelijkse abonnementskosten worden bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

In Waardenburg ligt het bedrijventerrein Slimwei. Het terrein heeft een oppervlakte van 48,96 hectare.

Bekijk de glasvezeltarieven in Slimwei

Op elke locatie in Slimwei gelden unieke glasvezeltarieven. Deze geldende tarieven zijn gebonden aan de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Slimwei, dient u een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Levertijd glasvezel in Slimwei

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezel access. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelaansluiting in Slimwei een hoop komt kijken. De oplevering is opgedeeld in zowat 20 deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.