+31 76 - 5331331

Glasvezel Slimwei in Waardenburg

Het bedrijventerrein Slimwei in Waardenburg beschikt over een eigen glasvezelnetwerk, daardoor kunnen bedrijven tegen standaard tarieven aangesloten worden. De maandelijkse abonnementskosten worden bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven op bedrijventerrein Slimwei

Voor iedere locatie op bedrijventerrein Slimwei gelden unieke glasvezeltarieven. Deze tarieven zijn gebonden aan de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw bedrijfspand. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden op Slimwei, dient u een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Levertijd glasvezel op Slimwei

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezel access. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Slimwei een hoop komt kijken. De oplevering is opgedeeld in zowat 20 deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.