+31 76 - 5331331

Glasvezel Waardenburg

In Waardenburg zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting hangen af van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Waardenburg die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvragen Zakelijk Glasvezel in Waardenburg

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, kunt u dit aangeven bij de aanvraag. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van Zakelijk Glasvezel, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.

Zakelijk Glasvezel Levertijd in Waardenburg

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Waardenburg. Zo bestaat dit proces uit zowat 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd remmende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.