+31 76 - 5331331

Glasvezel Zanddonk in Waalwijk

Op het bedrijventerrein Zanddonk in Waalwijk is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de infrastructuur en contractduur. Op sommige delen van dit bedrijventerrein is het ook mogelijk om een aansluiting te realiseren op het glasvezel netwerk van ParkNed. IP Visie levert hier uitsluitend diensten over het KPN netwerk en niet over dat van ParkNed.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP bellen over Zakelijk Glasvezel

Via een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen. Data en telefonie worden hierbij getransporteerd over dezelfde breedbandverbinding. Bij IP Visie heeft u keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden voorzien van een SIP Trunk om zo gebruik te kunnen maken van VoIP-telefonie. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om met Hosted Telefonie de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren.

Zakelijk Glasvezel op Zanddonk aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient onder andere opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Eventuele extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. Om de aanvraagprocedure van Zakelijk Glasvezel in gang te zetten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.