+31 76 - 5331331

Glasvezel Vijzelweg in Waalwijk

Op het bedrijvencentrum Vijzelweg in Waalwijk ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het bedrijvencentrum zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven op dit netwerk worden aangesloten. De maandelijkse kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de keuze voor de router, gewenste snelheid voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel op Vijzelweg aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst aan te vragen, dan dient u er rekening mee te houden dat er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u nodig zijn. In de aanvraag zal ook opgegeven moeten worden welke aanvullende diensten u over de verbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Het is ook mogelijk om extra (vaste) IP-adressen aan te vragen. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Zakelijk Glasvezel delen op Vijzelweg

Om op de kosten van een glasvezelverbinding te besparen kan ervoor worden gekozen om deze te delen met een andere partij. Hiervoor is het wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten af te nemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor individueel gefactureerd. Afgenomen diensten staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen.