+31 76 - 5331331

Glasvezel Haven Zeven in Waalwijk

Op het bedrijventerrein Haven Zeven in Waalwijk ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Bij Zakelijk Glasvezel krijgt u standaard een capaciteit van 1 Gbit/s tot uw beschikking. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw waardoor het voor bedrijven mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit voor u verhogen naar 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel delen op Haven Zeven

Het is mogelijk om een zakelijke glasvezelverbinding te delen met andere partijen die gevestigd zijn in hetzelfde bedrijfspand om zo kosten te besparen. Wanneer een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan zal er een partij worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. De hoofdcontractant rekent gebruikelijk een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door naar de overige partijen. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd en zijn dus niet zichtbaar voor de andere partijen.