+31 76 - 5331331

Glasvezel Haven 1 t/m 7 in Waalwijk

Op het bedrijventerrein Haven in Waalwijk ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die in de straten van het haventerrein zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Haven

Naast de mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN is het ook mogelijk om aan te sluiten op het glasvezelnetwerk van ParkNed. Veel bedrijven op Haven 1 t/m Haven 7 hebben reeds een glasvezelaansluiting van ParkNed in de meterkast zitten, waardoor de eenmalige aansluitkosten in veel gevallen lager zullen uitvallen.

IP Visie levert geen diensten over het netwerk van ParkNed.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als Zakelijk Pinnen, VoIP bellen, Ethernet VPN, Alarm over IP, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er afgenomen kunnen worden. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op Haven

Zakelijk Glasvezel kent voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Haven zijn eigen unieke tarieven. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van onze unieke Glasvezel Postcodecheck kunt u gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie.