+31 76 - 5331331

Glasvezel Waalwijk

In Waalwijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Waalwijk beschikt over een goede netwerkinfrastructuur, omdat vanuit de KPN centrale aan de Winterdijk in het centrum van Waalwijk diverse glasvezelringen vertrekken richting de wijken, bedrijventerreinen en omliggende dorpen.

Dit zorgt er voor dat ondernemers in Waalwijk kunnen beschikken over goede breedband voorzieningen zoals ADSL, VDSL, Ethernet over Koper en glasvezel.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Waalwijk die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele male sneller dan ADSL, SDSL, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch. Dat betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge up-time van glasvezelverbindingen zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt binnen uw bedrijf.

  • Modulair en schaalbaar
  • Toekomstvast
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9 %

Kosten van glasvezel in Waalwijk

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezel infrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten. De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven voor een glasvezel verbinding in Waalwijk.

Datacenter in Waalwijk

Waalwijk is een belangrijke schakel in de Brabantse Internet economie, omdat het een eigen datacenter huisvest. Datacenter Brabant bevindt zich aan de Gragtmansstraat 1B op het industrieterrein Haven 7 en biedt ondernemers in de regio unieke mogelijkheden om hun data veilig en vertrouwd onder te brengen in de regionale cloud. IP Visie kan snelle internet verbindingen leveren over glasvezel.

VDSL als alternatief voor Zakelijk Glasvezel in Waalwijk

Vanwege de goede netwerkinfrastructuur kan in Waalwijk niet alleen snel internet geleverd worden via Zakelijk Glasvezel, maar hebben bedrijven ook de mogelijkheid om te kiezen voor snel internet via VDSL. VDSL is de opvolger van ADSL en is een perfecte keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een snelle internet verbinding tegen een relatief laag bedrag per maand. Door gebruik te maken van nieuwe technische mogelijkheden als Pair Bonding en bonded vectoring, kunnen er met VDSL hoge snelheden tot wel 200 Mbit/s worden behaald. Door straatkasten via glasvezel aan de wijkcentrales te koppelen, wordt de afstand over koper beperkt waardoor veel hogere snelheden bereikt kunnen worden.

Postcodes Waalwijk

5140-5146, 5160-5165