Glasvezel Waalwijk

In Waalwijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Waalwijk beschikt over een goede netwerkinfrastructuur, omdat vanuit de centrale in het centrum diverse glasvezelringen vertrekken richting de wijken, bedrijventerreinen en omliggende dorpen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Waalwijk

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Waalwijk, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Haven
  • Zanddonk

Overige locaties

Naast de twee grootste bedrijventerreinen kennen ook diverse andere locaties in Waalwijk uitstekende mogelijkheden voor glasvezel verbindingen. Zo zijn er ook goede voorzieningen op Besoyen West, Eerste Zeine, Nederveenweg, Haven Zeven en Berkhaag.

Glasvezel in de rest van Waalwijk

Naast de reeds genoemde typische bedrijfslocaties zijn er ook mogelijkheden in de diverse wijken van Waalwijk. Zo kunnen bedrijven die gevestigd zijn in Baardwijk, Laageinde, Meerdijk, Lint van Sprang, Lint van Vrijhoeve, Lint van Nieuwe Vaart, De Hoef, Bloemenoord en 't Groenewoud een glasvezelaansluiting bestellen als zij daar behoefte aan hebben.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.