+31 76 - 5331331

Glasvezel Voldijn in Waalre

Op het bedrijventerrein Voldijn in Waalre is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Voldijn

Om een nieuwe glasvezelverbinding te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelaansluiting in Voldijn een hoop komt kijken. Dit proces bestaat uit zowat 20 deelprocessen met verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gesloten seizoenen*, etc.

*Gesloten seizoenen lopen in Nederland van 15 oktober tot en met 1 april

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein Voldijn

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij de glasvezelaansluiting te delen. Beide (of meerdere) partijen dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door. Elke partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.