+31 76 - 5331331

Glasvezel Het Broek in Waalre

Op bedrijventerrein Het Broek in Waalre is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bedrijventerrein Het Broek beschikt over een eigen glasvezel ring, waarop bedrijven kunnen worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelaansluiting kent vele voordelen. Zo kunt u met Zakelijk Glasvezel genieten van ontzettend hoge internetsnelheden die kunnen oplopen tot wel 1.000 Mbit/s en hoger. Daarnaast is de uploadsnelheid altijd gelijk aan de downloadsnelheid. Tevens is het ook mogelijk om meerdere diensten af te nemen over slechts één glasvezelverbinding. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog vele andere voordelen.

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Het Broek aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Tevens dient in de aanvraag ook opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. In de aanvraag kunt u ook uw voorkeur voor extra (vaste) IP-adressen opgeven. Zakelijk Glasvezel kan worden besteld bij een van onze consultants of doe een Postcodecheck voor een prijsopgave.