Glasvezel Waalre

In Waalre zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Waalre beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor voor bedrijven de mogelijkheid ontstaat om bijna overal tegen aantrekkelijke voorwaarden een razendsnelle internet verbinding te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Waalre

Waalre beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur. Vanuit de centrale aan de Michiel de Ruyterstraat vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken en bedrijventerreinen. Dankzij deze uitgebreide glasvezelinfrastructuur kunnen bedrijven eenvoudig op individuele basis een glasvezelaansluiting realiseren.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Waalre

Waalre beschikt over een drietal bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen in Waalre zijn er mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Zakelijk Glasvezel kan dankzij de modulaire- en schaalbare opbouw voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie ingezet worden.

Kantorenpark Diepenvoorde

Op het Kantorenpark Diepenvoorde beschikt over een oppervlakte van 4 hectare en kent een zeer goede bereikbaarheid via de autosnelwegen A2 en A67. Kantorenpark Diepenvoorde beschikt over een eigen glasvezelnetwerk waardoor bedrijven gebruik kunnen maken van razendsnelle internetaansluitingen. Alle bedrijven die in de straten van Kantorenpark Diepenvoorde gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden ook op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Voldijn

Bedrijventerrein Voldijn heeft een oppervlakte van 10 hectare. Op bedrijventerrein Voldijn zijn er ook meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk om zo over razendsnel internet te beschikken.

Het Broek

Bedrijventerrein Het Broek beschikt over een eigen glasvezelring. Dankzij deze glasvezelinfrastructuur hebben alle bedrijven die op Het Broek gevestigd zijn de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een razendsnelle internetaansluiting.

Vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over een glasvezelaansluiting, dan is het eenvoudig om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door twee of meer vestigingen te koppelen ontstaat er een centrale netwerkinfrastructuur, waardoor beheer wordt vereenvoudigd en applicaties voor iedere vestiging beschikbaar komen. Het koppelen van vestigingen kan op verschillende manieren. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast alleen vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw serverapparatuur in het datacenter.