Glasvezel Waadhoeke

In de gemeente Waadhoeke zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Waadhoeke die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om signalen betrouwbaarder en sneller door te zenden, wat een zeer positieve invloed heeft op uw internetsnelheid. Met een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om te communiceren op basis van lichtsignalen. Hierdoor kunnen signalen over grotere afstanden worden verzonden. Mede hierdoor zijn de mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel vrijwel oneindig. Vooral de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen zorgen ervoor dat Zakelijk Glasvezel een uitstekende investering is voor nu en voor de toekomst.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Het is mogelijk om op dit groeipad verschillende diensten en services te stapelen, dit ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit verhogen naar maximaal 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel in het buitengebied van de gemeente Waadhoeke

Er is vrijwel altijd de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te realiseren in het buitengebied van de gemeente Waadhoeke. In tegenstelling tot particulier glasvezel is Zakelijk Glasvezel vrijwel overal beschikbaar in de gemeente Waadhoeke omdat bedrijven op eigen initiatief een glasvezelverbinding kunnen laten aanleggen. Echter kunnen de kosten van een glasvezelverbinding in het buitengebied flink oplopen, vooral wanneer er nog geen andere bedrijven in de buurt zijn aangesloten op een glasvezelnetwerk. Dit komt omdat er een grotere afstand tussen uw bedrijfspand en de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur overbrugd moet worden. Wanneer de eenmalige aansluitkosten voor Zakelijk Glasvezel hoog zouden uitvallen in het buitengebied van de gemeente Waadhoeke, dan biedt IP Visie een aantal alternatieven om toch te kunnen genieten van een breedbandverbinding.

Overige plaatsen in de gemeente Waadhoeke

Deinum, Boksum, Engelum, Wier, Schingen, Blessum en Slappeterp.