+31 76 - 5331331

Glasvezel Zeiving in Vuren

Op het bedrijventerrein Zeiving in Vuren is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Dit geldt zowel voor Zeiving-Noord als Zeiving-Zuid. De tarieven van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

De voordelen van een glasvezelaansluiting maakt het voor bedrijven een interessante keuze. Op glasvezel kunnen ontzettend hoge internetsnelheden gehaald worden, 1.000 Mbit/s of zelfs hoger op aanvraag. Uw downloadsnelheid is niet alleen hoog, uw uploadsnelheid is bij glasvezel gelijk aan uw downloadsnelheid. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Zeiving bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient ook opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u graag gebruik wilt maken. Wanneer u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook gewoon worden opgegeven in de aanvraag. Tevens zal er ook worden gevraagd naar u voorkeur voor een managed of unmanaged router. Om Zakelijk Glasvezel te bestellen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.