Glasvezel Zeiving in Vuren

Op het bedrijventerrein Zeiving in Vuren is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Dit geldt zowel voor Zeiving-Noord als Zeiving-Zuid. De tarieven van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Voordelen van een glasvezelverbinding

De voordelen van een glasvezelaansluiting maakt het voor bedrijven een interessante keuze. Op glasvezel kunnen ontzettend hoge internetsnelheden gehaald worden, 1.000 Mbit/s of zelfs hoger op aanvraag. Uw downloadsnelheid is niet alleen hoog, uw uploadsnelheid is bij glasvezel gelijk aan uw downloadsnelheid. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Zakelijk Glasvezel delen in Zeiving

Om de kosten van een glasvezelaansluiting te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Beide (of meerdere) deelnemers dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel access door te rekenen naar de andere partijen. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.

Doe de Glasvezel postcodecheck