Glasvezel Vuren

In Vuren zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vuren beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Vuren

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Vuren, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Zeiving
  • Waalover
  • Slimwei

Zakelijk glasvezelverbinding delen in Vuren

Het is mogelijk om een glasvezelaansluiting te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Beide (of meerdere) partijen dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een van de deelnemers moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezel access doorrekent naar de andere deelnemers. Elke partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Vuren

Voor Zakelijk Glasvezel kent IP Visie standaard een drietal contracttermijnen. U heeft de mogelijkheid om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract doet afsluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van aantrekkelijkere tarieven voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is verlopen, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Tekent u geen verlengingscontract? Dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn, de tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract blijven dan geldig.


Vuren maakt onderdeel uit van de gemeente West Betuwe