+31 76 - 5331331

Glasvezel Industrieweg in Vught

In het bedrijvengebied Industrieweg - de Baarzen in Vught is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de capaciteit van de glasvezel-access van 1 Gbit/s niet wordt overschreden.

Levertijd van de glasvezelverbinding in Industrieweg

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezel access een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Industrieweg een hoop kijken. De oplevering is opgedeeld in ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende levertijd vertragende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.