+31 76 - 5331331

Glasvezel Vught

In Vught zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vught beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal en tegen aantrekkelijke condities kunnen worden aangesloten.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Vught die gevestigd zijn in het bedrijvengebied Industrieweg - de Baarzen.

Zakelijk Glasvezel en internet in Vught

IP Visie levert in Vught verbindingen over diverse netwerken en werkt daarbij samen met Glasvezel Vught, maar ook met de grote landelijke partijen zoals KPN, Eurofiber, Ziggo en Tele2. Daardoor is het bijna overal in Vught mogelijk om een snelle internet verbinding te realiseren tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel in Vught

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) vragen. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook aangeven bij de aanvraag. De keuze voor een managed of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Zakelijk Glasvezel kunt u bestellen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.

Bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding

Via een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Via uw glasvezelverbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Wanneer u doet telefoneren via een glasvezelverbinding, dan wordt hiervoor gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP). Er zijn bij IP Visie een tweetal VoIP diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om met Hosted-telefonie de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren.