Glasvezel Vught

In Vught zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vught beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijvengebied Industrieweg - de Baarzen

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Vught die gevestigd zijn in het bedrijvengebied Industrieweg - de Baarzen.

Zakelijk Glasvezel en internet in Vught

IP Visie levert in Vught verbindingen over diverse netwerken en werkt daarbij samen met Glasvezel Vught, maar ook met de grote landelijke partijen zoals KPN, Eurofiber, Ziggo en Tele2. Daardoor is het bijna overal in Vught mogelijk om een snelle internet verbinding te realiseren tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding

Via een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Via uw glasvezelverbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Wanneer u doet telefoneren via een glasvezelverbinding, dan wordt hiervoor gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP). Er zijn bij IP Visie een tweetal VoIP diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om met Hosted-telefonie de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren.