+31 76 - 5331331

Glasvezel Schoolstraat in Vrouwenpolder

Op het bedrijventerrein Schoolstraat in Vrouwenpolder is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Schoolstraat aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal bedrijfs- en locatiegegevens vragen. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen zult u moeten opgeven bij de aanvraag. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt afnemen. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van Zakelijk Glasvezel, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.

Zakelijk Glasvezel delen in Schoolstraat

Een glasvezelverbinding is te delen met andere partijen, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Beide (of meerdere) partijen dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een van de partijen moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel-access). In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel-access door. Elke deelnemer kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben dus geen toegang tot uw diensten.