+31 76 - 5331331

Glasvezel Vrouwenpolder

In Vrouwenpolder zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vrouwenpolder beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel in Vrouwenpolder aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Wanneer u de behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen dan kunt u dit opgeven bij de aanvraag. Uw voorkeur voor een beheerde of onbeheerde router (managed of unmanaged) wordt ook gevraagd bij de aanvraag. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van Zakelijk Glasvezel, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.

Telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding

Via een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Over de glasvezelverbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Wanneer u doet telefoneren via uw glasvezelverbinding, dan wordt hiervoor gebruik gemaakt van de techniek VoIP (Voice over IP). Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk, met behulp van een SIP Trunk. Daarnaast is het ook mogelijk om alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.