+31 76 - 5331331

Glasvezel Vroomshoop Oost in Vroomshoop

Op het bedrijventerrein Vroomshoop Oost in Vroomshoop is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur. Dit geldt voor zowel Vroomshoop-Oost fase 1 als Vroomshoop Oost 2

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glavezeltarieven & mogelijkheden op Vroomshoop Oost

Ieder bedrijfspand op bedrijventerrein Vroomshoop Oost kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Indien uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om een direct inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden, dan kunt u een Postcodecheck uitvoeren.

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u over een zakelijke glasvezelverbinding beschikt, dan is het eenvoudig om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door uw vestigingen te koppelen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen te bieden heeft. Het koppelen van bedrijfsvestigingen kan op verschillende manieren worden toegepast. Voor een optimale Quality of Service kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN. Daarnaast kunnen vestigingen ook aan elkaar gekoppeld worden doormiddel van een Ethernet-VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast alleen bedrijfsvestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze manier een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw serverapparatuur.