+31 76 - 5331331

Glasvezel De Sluis in Vroomshoop

Op bedrijventerrein de Sluis in Vroomshoop is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerrein de Sluis bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal bedrijfs- en locatiegegevens vragen. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook aangeven bij de aanvraag. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt bestellen. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Snelheid verhogen van Zakelijk Glasvezel

Wanneer de snelheid van de glasvezelverbinding niet meer voldoende is om soepel uw bedrijfsvoering uit te voeren, dan is het mogelijk om deze kosteloos te verhogen naar uw gewenste snelheid binnen uw huidige contractperiode. Daarnaast is het ook mogelijk om na de contractperiode de snelheid van uw internetverbinding te veranderen. Heeft u behoefte aan een hogere internetsnelheid voor uw bedrijfsvoering? Dan kunt u contact opnemen met een van onze consultants.