Glasvezel De Sluis in Vroomshoop

Op bedrijventerrein de Sluis in Vroomshoop is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Glasvezel in de Sluis bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal bedrijfs- en locatiegegevens vragen. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook aangeven bij de aanvraag. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt bestellen. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Levertijd glasvezel in de Sluis

Voor een nieuwe glasvezel access dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit omdat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in de Sluis. Dit proces wordt onderverdeeld in ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene oplevertijd vertragende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.

Zakelijk Glasvezel in de Sluis aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunt u ook aanvragen. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt inzetten. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Glasvezelverbinding delen in de Sluis

Om de kosten van een glasvezelverbinding te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Alle deelnemers die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.

Doe de Glasvezel postcodecheck