+31 76 - 5331331

Glasvezel Linderflier in Vroomshoop

Op het bedrijventerrein Linderflier in Vroomshoop is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven voor glasvezel zijn afhankelijk van de contractduur, de keuze voor de internetsnelheid en router en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel biedt vele voordelen. Zo is een zakelijke glasvezelverbinding met internetsnelheden tot wel 1.000 Mbit/s vele malen sneller dan een ADSL, VDSL of kabelverbinding. Een glasvezelverbinding is symmetrisch van aard, wat betekent dat de uploadsnelheid altijd even hoog ligt als de downloadsnelheid. Daarnaast is het dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van Zakelijk Glasvezel mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Dit alles in combinatie met een hoge up-time van wel 99,9% zorgt dat ervoor dat Zakelijk Glasvezel uitstekend geschikt is binnen uw bedrijf.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met de dienst Zakelijk Internet. Naast deze standaarddienst zijn er vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Alarm over IP, Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. Elke dienst kan gemakkelijk worden aangepast, zolang de maximale capaciteit van 1 Gbit/s niet wordt overschreden.