+31 76 - 5331331

Glasvezel Weitzelpoort in Vriezenveen

Op het bedrijventerrein Weitzelpoort in Vriezenveen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel koppelt u eenvoudig uw bedrijfsvestiging(en) aan elkaar. Op deze manier ontstaat er één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen te bieden heeft. Het koppelen van vestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er voor een optimale Quality of Service worden gekozen voor een IP-VPN. Daarnaast is het ook mogelijk om andere bedrijfspanden aan elkaar te koppelen met behulp van een Ethernet-VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze worden werkzaamheden in de Cloud een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur.

Oplevering van Zakelijk Glasvezel op Weitzelpoort

De levertijd voor een nieuwe zakelijke glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding op Weitzelpoort komt een hoop kijken. Zo bestaat het opleveringsproces uit wel 20 deelprocessen en zijn er verschillende factoren die een oplevering verder kunnen doen vertragen zoals de bouwvak, vorst, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...