+31 76 - 5331331

Glasvezel Oosterweilanden in Vriezenveen

Op het bedrijventerrein Oosterweilanden in Vriezenveen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste capaciteit voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en looptijd van het contract.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen via Zakelijk Glasvezel

Via een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen. Data (bijvoorbeeld Internet) en telefonie lopen dan gescheiden over dezelfde verbinding. Om uw telefoonverkeer aan te sluiten op het IP-netwerk heeft u de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. U kunt uw huidige telefooncentrale voorzien van een SIP-trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is er de mogelijkheid om een geavanceerde telefooncentrale te huren tegen een maandelijks vast bedrag per gebruiker met Hosted Telefonie.

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein Oosterweilanden

Het is mogelijk om een zakelijke glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op de kosten. Een vereiste hiervoor is dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant en draagt de verantwoordelijkheid voor de glasvezelverbinding. Het is hierbij echter wel gebruikelijk dat de gemoeide kosten voor de glasvezelverbinding gedeeltelijk door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij kan zijn gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar en zijn om privacy redenen afgeschermd van de overige deelnemers.