+31 76 - 5331331

Glasvezel Kanaaldijk West in Vriezenveen

Op het bedrijventerrein Kanaaldijk West in Vriezenveen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Kanaaldijk West

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezel access een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Kanaaldijk West een hoop kijken. Zo bestaat dit proces uit ruwweg 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd remmende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Met Zakelijk Glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo creëert u een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Zo kan er gebruik gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere panden te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier wordt het werken in de Cloud veel plezieriger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.