+31 76 - 5331331

Glasvezel Almeloseweg Oost in Vriezenveen

Op het bedrijventerrein Almeloseweg Oost in Vriezenveen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste capaciteit voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en looptijd van het contract.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Dit toekomstvaste groeipad kan geheel naar eigen inzicht worden gevuld met verschillende diensten en services. Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde breedbandverbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend zou zijn voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om deze tegen meerprijs uit te breiden tot maximaal 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel bestellen op bedrijventerrein Almeloseweg Oost

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er enkele bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient ook opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook aangegeven worden in de aanvraag. Betreft de glasvezelrouter heeft u een keuze uit een managed of unmanaged variant. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.