+31 76 - 5331331

Glasvezel De Vriezerbrug in Vries

Op bedrijventerrein de Vriezerbrug in Vries is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bandbreedte en Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende aanvullende diensten en services. De modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen maakt het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit voor u uitbreiden naar maximaal 10 Gbit/s.

Controleer uw glasvezeltarieven op Vriezerbrug

Zakelijk Glasvezel kent zijn eigen unieke tarieven voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Vriezerbrug. Deze tarieven komen met name tot stand door de afstand te bepalen tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.