+31 76 - 5331331

Glasvezel Vreeland

In Vreeland zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vreeland beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Keuze voor een glasvezelrouter in Vreeland

Om van Zakelijk Glasvezel gebruik te kunnen maken is het van belang dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Bij IP Visie kunt u een Managed router afnemen zodat u volop kunt genieten van uw glasvezelaansluiting. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf voor een glasvezelrouter te zorgen.

  • Managed router: Wanneer u een Managed router doet afnemen, dan blijft de router eigendom van IP Visie. U heeft zelf geen toegang tot de router en het is ook niet mogelijk om de standaardinstellingen aan te passen. IP Visie is verantwoordelijk voor de router en doet deze ook voor u installeren en beheren. Bij defecten zal de apparatuur zonder extra kosten worden vervangen.

  • Routerloos: Een router afnemen bij IP Visie is niet verplicht. U bent vrij om zelf een glasvezelrouter aan te leveren. Wanneer u ervoor kiest om zelf voor de router te zorgen, dan bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het apparaat. Let er bij het aanschaffen van een glasvezelrouter op dat deze voldoet aan een aantal specificaties.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Met Zakelijk Glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo creëert u een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Ook is het ook realiseerbaar om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de Cloud veel aangenamer, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.


Vreeland maakt onderdeel uit van de gemeente Stichtse Vecht